Asko Mustonen
Asko Mustonen on esiintynyt Nahani-kanooteilla Laurin ja minun kanssa Helsingin Taiteiden yössä. Asko on kuvassa viides oikealta.

Asko on muunmuassa Eerikkilän Urheiluopiston erä- ja luonto-opaskouluttaja sekä eräopasyrittäjä. Hän retkeilee avokanootilla, metsästää, linnustaa ja kalastaa. Kanadan karhut ovat hänelle tuttuja siinä missä Viron villisiat. Snakeriverillä karhut eivät välttämättä ole ongelma, mutta on silti hyvä, että matkassa on ainakin yksi osaava aseenkäyttäjä.

Asko Mustonen has paddled with Lauri & me in Helsinki in the Night of the Arts. We had a canoe dancing performance. Asko is the fifth guy from the right.

Asko is Nature & wilderness guide -teacher in the Eerikkilä Sports Institute. He is also a professional guide in his own company, Luontomatkat Oy. Asko is keen paddler, packpacker, sportsfisher & hunter. He has been hunting wildboar in Estonia, bear in Canada & elk & birds in Finland. In the Snakeriver we hope not to have problems with bears. But if things go the other way, Asko is our bodygard.


Asko joutui perumaan matkan 1.6. perhesyiden vuoksi. Lauri ja minä lähdemme silti.
Asko had to cancel the trip due family reasons. Lauri & I will still proceed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti