7. toukokuuta 2012

Nyssykät reittilennolle

Mun kollit Uralin reissulle: ylhäältä alas:
käsimatkatavarat, varustesäkki ja alimpana koottava Pakboat.

 

Tarkistin vielä kerran matkatavaroiden rajoitukset.

 

Yritin löytää rahtikuljetusta edes osalle tavaroita, mutta se meni tosi hankalaksi. Kanadaan, johonkin isoon kaupunkiin tavar aolisi vielä tullut suht kohtuuhintaan, mutta loppumatka Whitehorseen olisi maksanut liki tonnin. Plus olisi pitänyt itse tulliselvittää kamat. Huh.

Ylipainomaksu on tällä hetkellä edullisin vaihtoehto.
 • Koneeseen mukaan 8 kg. Turistiluokka, kotimaanlennot, lomalennot ja lennot, joissa vain yksi matkustusluokka: yksi laukku, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.
 • Ruumaan yksi laukku, 23 kg
  Ase on yksi laukku, täällä tarkemmin: >>>
 • Useamman lentoyhtiön lennolla peritään ylipainomaksu lähtöselvittävän lentoyhtiön tariffien mukaan.

 • Finnairin perimät maksut Amerikan lennoilla: 50* / 60 / 80 euroa
* Edullisin hinta voimassa maksettaessa ennakkoon verkossa. Seuraavaksi edullisin hinta on voimassa, kun palvelu maksetaan etukäteen joko matkatoimistossa tai Finnairin puhelinpalvelussa. Korkein hinta on voimassa silloin, kun palvelu maksetaan lentokentän palvelupisteessä.

Näyttäisi siltä, että lähdetään Helisngistä British Airwaysin tai Air Canadan lennolla

2 kommenttia:

 1. Mulla koneeseen otettavan käsimatkatavaran 8 kg raja (mallia kookas läppärilaukku) on ylittynyt usein. Kukaan ei ole koskaan halunnut punnita sitä. Rautaisen pikkutavaran ahdan johonkin lokeroon ja kannan laukun kevyen näköisesti.

  VastaaPoista
 2. Janne: sä osaat olla niin vilpittömän näköinen, se auttaa. :) Multa on takavarikoitu ruumaan menevästä koottavasta kanootista paikkaukseen tarvittava kumiliimapurkki. Toisaalta eivät huomanneet samassa nyytissä ollutta ensiapulaukkua, jossa oli tusinan verran valkoisia ja punaisia kynäraketin panoksia.
  Joudumme joka tapauksessa maksamaan lisää, ja se on halvempaa etukäteen kuin tiskillä.

  VastaaPoista