7. heinäkuuta 2012

Täällä mennään - Here we are
Spot-paikannin Sanna näyttää etenemisemme, Tästä linkistä pääset Spot-karttasivulle. Kun melomme tai vaellamme, laite lähettää sijaintimme kerran 10 minuutissa. Kun pidämme leiripäivän, kalastelemme tai olemme muuten vaan paikoillaan, lähetämme "Leirissä - At Camp" OK-viestin klo 12 paikallista aikaa, klo 22 Suomen aikaa.

Our Spot satellite GPS, Sanna tells you where we are at the moment. Link to the Spot map If we are not paddling, we will send a "Leirissä - At Camp" -message at 12 o`clock local time, 22 hours in Finland.


5 kommenttia:

 1. Seikkailu alkoi vähän liian aikaisin, jo Heathrowlla. Herroja ei huolittu Air Canadan lennolle Vancouveriin. Oli kuulemma liian tiukka vaihtoaika. Ilmeisesti ylibuukattu. Hermoilun ja jonotamisen jälkeen supersöpö musta tyttö buukkasi heidät Calgaryn koneeseen. Perillä piti olla jopa pari tuntia ennen Vancouveria. Mutta mutta... Calgaryn lento myöhästyy 4 tuntia.

  VastaaPoista
 2. http://www.yukoninfo.com/casaloma/location.htm
  8.7.2012 Viestin mukaan:
  "Huh, casaloma-motellissa whitehorsessa puoliltaöin paikallista aikaa. Meinattiin joutua yöpymään calgaryssa, mutta päästiin silti perille. Alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta nelisen tuntia myöhemmin. Vuorilla on vielä lunta, joten vettä riittää."

  VastaaPoista
 3. Ollaan toista paivaa Fort McPhersonissa. Melonta loppui sunnuntai iltana. Asutaan edelleen teltassa. Ollaan aika poikki.

  Taalla ei toimi kannykka ja vasta tanaan paasin tanne Community Centeriin tietsikalle.
  Taalla on kaksi kauppaa, intiaanien takia ei ole kaupoissa olutta. Yhtaan kapakkaa tai baaria ei ole.

  Melonta meni hyvin. Yhtaan haaveria ei osunut kohdalle. Vetta on ollut ennatyksellisen paljon.
  Kelit vaihteli lumisateesta 35 asteen helteeseen loppumatkasta.

  Snakeriver oli 265 kilometria pitka I-IV -luokan koskia peraperaa.

  Elaimia on nahty, karhuja pari, kun ajettiin Mayoon, joella nahtiin toiset kaksi, toinen tepasteli leriin, silti ei kelvannut Pekan Suomi-viina.
  Toinen katseli joen varrella ja hieman kiinnostui. Onneksi virta vei meita nopeammin eteenpain kuin karhu lontysti.

  Muita otuksia: caribu, hirvi ja vasa, ilves, useita kotkia ja yksi kotkan pesa, jossa nokotti kaksi poikasta, maaoravia (tikuja ja takuja)  ja jokunen hyttynen.

  Keskiviikkoaamuna tulee meidan kyyti ja lahdetaan Dempster Highwayta Dawsoniin. Siella voi toimia jo kannykka ja netti paremmin.

  Taalla on ystavallisia ihmisia, inkkareita, valkoiset on yleensa turisteja, mutta nekin tulee jutteleen.
  On taa hieno reissu.

  Laurilta terveisia.

  VastaaPoista
 4. Moi,
  pikaviesti taas. Kyyti ei tullut. Olen selvittamassa asiaa ja mun pitaa kohta taas soittaa Whitehorseen Kanoepeopleen. Shit!
  Onneksi ystavallinen leirinta alueen pitaja hetti mut tanne kylalle soittamaan ja tuli just hakeen mut takaisin.
  Toivottavasti paastaan eteenpain.

  VastaaPoista
 5. Dawsonin kirjastossa tietsikalla. Hieno reissu, vasta kahden lakanoiden valissa nukutun yon jalkeen alkaa tuntua reissun vasymys. Varmaan jotain tuli opittuakin.

  VastaaPoista